Rulada cu sunca

Printeaza

O reteta de rulada cu sunca, cascaval, oua, faina, unt, smantana si sare.Rulada cu sunca

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură unt
  • 3 linguri smântână
  • 100 g caşcaval sau brânză mai sărată
  • 200 g şuncă presată
  • sare

 

Mod de preparare:

Freci untul cu gălbenuşurile şi un praf de sare, apoi adaugi făina, albuşurile bătute spumă şi torni compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu margarină şi tapetată cu făină. Coci foaia de 1 cm grosime, la foc mic, timp de 15-20 de minute. în acest timp pregăteşti umplutura.

Tai şunca bucăţele, dai caşcavalul pe râzătoare şi le amesteci cu 2 linguri smântână. După ce s-a copt foaia, o răstorni pe un pro­sop umed, întinzi repede umplutura şi rulezi. Ungi rula­da cu smântână rămasă amestecată cu o lingură de caşcaval ras şi o mai dai la cuptor pentru 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.