Rulada cu struguri si branza de vaci

Printeaza

Rulada cu struguri si branza de vaci din: oua, zahar, faina, ulei, praf de copt, struguri, iaurt, branza de vaci, smantana, zahar pudra, gelatina, apa.

Ingrediente:Rulada_cu_struguri_si_branza_de_vaci

pentru blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita praf de copt

pentru umplutura:

  • 300 g struguri albi si negri
  • 100 g iaurt gras
  • 150 g branza de vaci grasa
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • 50 ml apa rece

Mod de preparare:

Pentru blat, separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Adaugi gălbenuşurile, apoi făina în ploaie, uleiul în fir subţire şi praful de copt.

Amesteci bine şi torni compoziţia într-o tavă în care ai pus hârtie de copt şi o dai, pentru 10 minute, la cuptor, încins în prealabil.

Scoţi, laşi un minut şi aşezi blatul într-un prosop ud şi rulezi. Dai la răcit.

Pentru umplutură, baţi cu mixerul smântână până se întăreşte şi o laşi deoparte. Pui praful de gelatină în 50 ml de apă rece, pentru 10 minute, apoi fierbi pe baie de aburi până se dizolvă (ai grijă să nu fiarbă!). Tai fiecare boabă de strugure în jumătate şi cureţi de sâmburi.

Mixezi brânza cu zahărul pudră şi adaugi iaurtul. După ce s-a topit gelatina, o torni peste cremă şi mixezi până se omogenizează, încorporezi strugurii şi jumătate din cantitatea de frişcă obţinută, amestecând cu o lingură, uşor, de jos în sus.

După ce s-a răcit, întinzi blatul şi îl ungi cu cremă. Rulezi din nou şi laşi la răcit.

Rulada cu struguri si branza de vaci

Rulada_cu_struguri_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rulada de branza cu struguri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.