Rulada cu spanac, sunca si ricotta

Printeaza

Rulada cu spanac, sunca si ricotta din: spanac, oua, sare, piper, branza ricotta, smantana, cascaval, usturoi, sunca.

Ingrediente:Rulada_cu_spanac_sunca_si_ricotta

pentru aluat:

  • 500 g spanac
  • 4 oua
  • sare
  • piper

pentru umplutura:

  • 200 g branza ricotta
  • 100 ml smantana
  • 50 g cascaval
  • un catel de usturoi
  • 3 felii mari de sunca

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, spanacul se curată, se opăreşte si apoi se amestecă bine cu gălbenuşurile si un praf de sare. 2-, Albuşurile se bat spumă, se adaugă gălbenuşurile, spanacul si piperul, după gust, se amestecă rapid si se toarnă compoziţia în tava de copt tapetată cu hârtie.

Se coace 10 minute apoi se scoate pe un prosop umed si se rulează. Se amestecă toate ingredientele pentru umplutură, în afară de şuncă, si apoi se desface uşor rulada si se umple cu cremă de brânză, peste care se asază şunca.

Se rulează din nou, se pune în folie alimentară care se răsuceste bine la capete si se lasă la rece de pe o zi pe alta.

Rulada cu spanac, sunca si ricotta

Rulada_cu_spanac_sunca_si_ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.