Rulada cu spanac, ceapa verde si branza

Printeaza

Rulada cu spanac, ceapa verde si branza din: aluat, frunze de spanac, ceapa verde, branza, oua, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Rulada_cu_spanac_ceapa_verde_si_branza

  • 2 pachete aluat pentru foitaj
  • 400 g frunze de spanac proaspete
  • 2 fire ceapa verde
  • 200 g branza framantata sau telemea
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Cureti spanacul, il speli in mai multe ape si il oparesti in apa usor sarata. Dupa ce il scurgi bine si s-a racit, il toci marunt. Cureti ceapa verde si o tai marunt. Intr-un bol incapator, bati ouale, apoi adaugi ceapa verde, spanacul tocat, branza rasa ori zdrobita, piper dupa gust si, daca mai este cazul, sare. Omogenizezi umplutura.

Desfaci prima foaie de aluat, pe planseta presarata cu faina. O intinzi putin, cu sucitorul. Ungi aluatul cu un strat fin de ulei si intinzi uniform juma- tate din umplutura, astfel incat sa ramana margini de 4 cm neacoperite.

Rulezi si crestezi usor suprafata ruloului, cu un cutit bine ascutit, in locurile unde il vei portiona. Procedezi la fel cu aluatul si umplutura ramase.

Asezi rulourile intr-o tava mare si le ungi cu putin ulei. Le coci la foe iute, timp de 10 minute, apoi alte 25-30 de minute la foe mediu, pana se rumenesc frumos.

Rulada cu spanac, ceapa verde si branza

Rulada_cu_spanac_ceapa_verde_si_branza

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.