Rulada cu piureu de cartofi cu roşii

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu piureu de cartofi si rosii din: ardei capia, crema de branza cu verdeata, pesmet, smantana, carne tocata, oua, sare, piper si amestec de verdeturi.

Ingrediente:Rulada cu piureu de cartofi cu roşii

  • 3 ardei capia roşii
  • 250 g cremă de brânză de vaci cu verdeaţă
  • 10 linguri pesmet
  • 2 linguri smântână
  • 1 kg carne tocată
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • 2 pachete amestec de verdeţuri congelate

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii capia de cotoare şi seminţe şi se umplu cu cremă de brânză. Se dau la frigider. Se amestecă 5 linguri de pesmet cu smântână şi se frământă apoi cu carne şi ouă; se sărează şi se piperează. Se încinge cuptorul la 160 °C.

Se amestecă verdeaţa cu 5 linguri pesmet; se repartizează pe o bucată de hârtie de copt (cca 35×40 cm), lăsându-se de jur-împrejur o margine de cca 5 cm liberă.

Pe planşetă se repartizează carnea tocată în strat de cca 1 cm; aşază în mijloc ardeii umpluţi, rulează carnea, apoi se prin amestecul de verdeaţă de pe hârtia de copt.

Se împachetează apoi în hârtia de copt şi capetele se răsucesc ca la bomboane. Se leagă apoi cu aţă. Se aşază rulada pe o tavă şi se coace la cuptor cca 70 min. Se scoate, se faie felii şi se serveşte cu busuioc proaspăt şi piureu de cartofi cu roşii.

Rulada cu piureu de cartofi cu roşii

Rulada cu piureu de cartofi cu roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.