Rulada cu peste si spanac

Printeaza

Rulada cu peste si spanac din: spanac, file de peste, ulei, usturoi, aluat foitaj, ou, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_cu_peste_si_spanac

  • 500 g spanac
  • 2 fileuri peşte
  • 3 linguri ulei
  • un căţel usturoi
  • un pachet aluat foitaj
  • un ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu o lingură de ulei încins se căleşte uşor usturoiul zdrobit nu foarte mărunt.

Se pune apoi spanacul, se presară cu sare şi piper, se acoperă cu capac şi se lasă 3 minute pe foc. Apoi, usturoiul se scoate şi se trage tigaia de pe foc.

Se unge peştele pe toate părţile cu restul de ulei, se presară cu sare si piper şi se aşază un fileu pe jumătate din aluat. Se pune spanacul, se aşază al doilea fileu şi se acoperă cu aluat. Se unge rulada cu ou bătut şi se coace 30 de minute.

Rulada cu peste si spanac

Rulada_cu_peste_si_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.