Rulada cu pateu de porc si acritura

Printeaza

Rulada cu pateu de porc si acritura: oua, lapte, branza dulce, margarina, faina, pate de porc, castraveti murati, gogosari murati, patrunjel verde, mustar.

Ingrediente aluat:Rulada_cu_pateu_de_porc_si_acritura.png

  • 6 ouă
  • 250 g lapte
  • 50 g brânză dulce
  • 50 g margarină
  • 4 linguri făină

Ingrediente umplutura:

  • 1 cutie mare de pate de  porc
  • 2-3 castraveţi murati
  • 2-3 gogoşari muraţi
  • 2 ouă
  • 1/2 legătură pătrunjel verde
  • 1 linguriţă muştar

 

Mod de preparare:

Pregăteşti aluatul aşa: Pui laptele la fiert cu margarina, brânza, iar când dă în clocot, adaugi făina.

Laşi la răcit circa 15 minute, după care adaugi ouăle treptat.

Pregăteşti tava pentru copt, o ungi cu untură sau unt, o tapetezi cu făină şi pui compoziţia. Dai tava la cuptor pentru 30 de minute.

După ce s-a copt, scoţi rulada de la cuptor şi o pui într-un prosop de bucătărie umed şi o rulezi.

Pregăteşti umplutura aşa:

Fierbi cele 2 ouă tari şi apoi le tai în bucăţi.

Adaugi pătrun­jelul verde tocat mărunt, castraveţii şi gogoşarii, tăiaţi mărunt şi scurşi de zeamă.

Amesteci ingredientele şi adaugi şi muştarul şi pate­ul. Amesteci până devine o pastă, după care umpli rula­da şi o dai la răcit.

Serveşti rulada ca aperitiv. Poate fi pregătită şi pentru o masă festivă.

Rulada cu pateu de porc si acritura

Rulada_cu_pateu_de_porc_si_acritura.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.