Rulada cu pate din ficat de pui si branza

Printeaza

Rulada cu pate din ficat de pui si branza din:pate de pui, branza de vaci, gorgonzola, branza topita, smantana, unt, piept de pui, marar verde, sare, piper.

Ingrediente:

Rulada_cu_pate_din_ficat_de_pui_si_branza

  • 400 g pate de pui
  • 250 g branza de vaci
  • 125 g gorgonzola
  • 150 g felii de branza topita
  • 100 ml smantana
  • 3 linguri unt
  • 250 g piept de pui fiert
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Freci pateul cu untul, carnea fiarta data prin masina de tocat si cu mararul tocat, pana obtii o pasta omogena. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust si lasi compozitia la frigider circa 1 ora, pentru a se intari. Amesteci branza de vaci si gorgonzola cu smantana, pana devin o pasta.

Lasi pasta sa se intareasca la frigider. Pe o folie alimentara intinzi amestecul de pate, peste care asezi felii de branza topita si pasta de branza cu smantana, iar deasupra presari marar tocat marunt.

Rulezi ajutandu-te de folie, apoi lasi rulada la rece 2-3 ore.

Rulada cu pate din ficat de pui si branza

Rulada_cu_pate_din_ficat_de_pui_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.