Rulada aromata cu nuca de cocos

Printeaza

Rulada cu nuca de cocos

Ingrediente:Rulada aromata cu nuca de cocos

  • 400 g biscuiţi măcinaţi
  • 5 linguri de zahăr
  • 200 g lapte
  • 100 g cacao

 

Ingrediente crema : 5 linguri de zahăr pudră,125 g nucă de cocos, 1 pachet de unt şi  2 pacheţele  de zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert laptele, cacaoa şi zahărul. După ce a clocotit, se dă la o parte, se adaugă biscuiţi şi se amestecă bine până devine ca o pastă, apoi se fac două foi pe două bucăţi de nylon.

Se face o cremă cu care umplem foile şi le rulăm.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.