Rulada cu morcovi si pulpa de porc

Printeaza

Rulada cu morcovi si pulpa de porc din: pulpa porc, morcovi, praz, oua, verdeata, ulei, unt, sare.

Ingrediente:Rulada cu morcovi si pulpa de porc

  • 400 g pulpă porc
  • 2 morcovi
  • un praz
  • 4 ouă
  • 2 linguri verdeaţă tocată (pătrunjel, busuioc, cimbru)
  • 4 linguri ulei
  • o lingură unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea şi bate-o ca pentru şniţele. Bate ouăle, pune-le sare şi verdeaţă şi prăjeşte o omletă pe ambele părţi. Fierbe morcovii câteva minute, apoi înfăşoară-i pe fiecare în foi de praz. Aşază omleta peste carnea întinsă, apoi aşază morcovii, presară condimentele şi rulează totul.

Leagă rulada cu sfoară. Prăjeşte-o în ulei încins, pe toate părţile, apoi continuă prăjitul în unt, la cuptor, un sfert de oră. După ce se răcoreşte şi îi desfaci sfoara, tai-o felii.

Serveşte-o ca aperitiv, alături de minipateuri cu legume, sau ca fel principal, cu garnitură de piure sau legume înăbuşite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.