Rulada cu ghebe si cascaval

Printeaza

Rulada cu ghebe si cascaval din: ulei, ou, condimente, cascaval, ghebe, aluat.

Ingrediente:Rulada cu ghebe si cascaval

  • ghebe
  • ulei
  • ou
  • aluat
  • cascaval

Ghebele se spală şi se sotează în puţin ulei, apoi se amestecă bine cu ou, cu condimente şi cu caşcaval. (Pentru a putea fi folosite de câte ori este nevoie, ciuper­cile se conservă la congelator, apoi se dezgheaţă şi se utilizează la momentul respectiv).

Se întinde foaia de aluat fraged, se pune pe ea umplutura, apoi se rulează, se aşază în tavă, se unge cu ou bătut şi se dă la cuptor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.