Rulada cu gem de caise

Printeaza

Rulada cu gem de caise din: gem de caise, ciocolata, faina, zahar, oua, zahar vanilat, praf de copt, sare.

Ingrediente:Rulada_cu_gem_de_caise

  • 5-7 linguri cu gem de caise
  • 100 g ciocolata

pentru aluat:

  • 4 linguri cu faina
  • 4 linguri cu zahar
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita cu praf de copt
  • 1/4 lingurita cu sare

 

Mod de preparare:

Freacă zahărul cu gălbenuşurile şi vanilia până ce se topeşte. Adaugă un praf de sare.

Bate albuşurile spumă şi încorporează treptat amestecul de făină şi praf de copt şi gălbenuşurile.

Toarnă într-o tavă pătrată, tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptor 8-10 minute sau până ce începe să se rumenească.

Unge cu gemul de caise şi rulează cu ajutorul unui prosop de bucătărie.

Presară ciocolată rasă. Lasă să se răcească, apoi feliază.

Rulada cu gem de caise

Rulada_cu_gem_de_caise

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.