Ruladă cu fructe de pădure si branza de vaci

Printeaza

Ruladă cu fructe de pădure si branza de vaci din: oua, zahar, faina, branza de vaci, frisca, zahar pudra, fructe de padure asortate.

Ingrediente:Rulada_cu_fructe_de_padure_si_branza_de_vaci

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 250 g branza de vaci grasa
  • 250 ml frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g fructe de padure asortate (capsuni, zmeura, mure)

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 190 °C. Se prepară blatul de pandişpan: se separă ouăle; se bat gălbenuşurile cu zahăr. Albuşurile se bat separat şi se înglobează treptat în spuma de gălbenuşuri.

In final se încorporează făina. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, se repartizează aluatul şi se nivelează. Se coace 10 min. Se rulează blatul cald în hârtia de copt şi se lasă să se răcească.

Se aşază într-un castron brânza rece; se adaugă frişca lichidă rece, precum şi zahărul. Se bate astfel încât să rezulte o cremă tare.

Se derulează blatul rece şi se îndepărtează hârtia de copt. Se unge blatul cu cremă şi se presară deasupra fructe de pădure.

Se rulează din nou şi se lasă la frigi­der cel puţin 1 oră, ca să se întărească. Rulada se pudrează cu zahăr, se taie felii şi se serveşte imediat.

Ruladă cu fructe de pădure si branza de vaci

Rulada_cu_fructe_de_padure_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.