Rulada cu foi de napolitane

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu foi de napolitane, rahat, margarina, biscuiti, zahar, cacao si lamaie.

Ingrediente: Rulada cu foi de napolitane

  • 2 foi de napolitane
  • 200 g rahat
  • 200 g margarină
  • 200 g biscuiţi măcinaţi
  • 200 g zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 100 ml apă
  • 1/2 lămâie

 

Mod de preparare:

Treci rahatul împreună cu lămâia şi margarina prin maşina de tocat, apoi freci crema până se omogenizează şi o dai puţin la rece. Pregăteşti apoi şi a doua cremă: Fierbi un sirop din zahăr, cacao şi apă până se leagă, apoi îl torni fierbinte peste biscuiţii măcinaţi şi amesteci.

Stropeşti o foaie de napolitană cu apă călduţă, întinzi apoi crema de rahat, aşezi a doua foaie pe care o stropeşti cu apă caldă, apoi întinzi crema de biscuiţi şi rulezi strâns, înfăşori rulada într-un prosop curat şi o dai la rece pentru 3-4 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.