Rulada cu crenvursti si pateu

Printeaza

 Rulada cu crenvursti si pateu

Ingrediente:Rulada cu crenvursti si pateu

  • 2-3 crenvurşti subţiri
  • 1 cutie de pateu (de 200 g) de porc sau de pui după gust
  • 3 ouă
  • 1 cană făină
  • 1 vârf de cuţit de bicarbonat
  • 1 cană lapte
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Prepari un aluat ca de clătite, puţin mai gros din: ouă, făină, lapte, bicarbonat şi sare. Ungi o tavă cu ulei, o pudrezi cu făină, după care pui compoziţia la copt.

După aceea o tai fâşii lungi, cât să intre un crenvurşti şi la fel de late, ungi foaia cu pateu, iar din partea din care începi să o rulezi introduci crenvurştii fierţi şi răciţi.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. E buna dar cam satioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.