Rulada cu crema si banane

Printeaza

Rulada cu crema si banane din: oua, zahar, cacao, faina, ulei, banane.

Ingrediente:Rulada cu crema si banane

  • 6 ouă
  • 2 linguri zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri făină
  • 1 lingură ulei
  • banane

 

Mod de preparare:

Freci ouăle cu zahărul, adaugi uleiul, cacao şi făină. Coci blatul într-o tavă unsă şi tapetată cu făină, apoi îl scoţi şi îl rulezi într-un prosop umed.

Când s- a răcit, îl scoţi din prosop şi îl ungi cu următoarea cremă: Amesteci 150 g nuci prăjite şi măcinate cu 2 linguri de lapte cald. Când se răceşte, amesteci cu 250 g unt frecat spumă cu 5 linguri cu vârf de zahăr pudră.

Peste crema pusă pe blat pui 1 banană decojită şi îl rulezi din nou. Pui rulada într-o foaie de celofan şi o dai la rece, în frigider. După câteva ore, o scoţi şi o glazurezi cu cacao sau ciocolată rasă sau topită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.