Rulada cu crema de carnati

Printeaza

Rulada cu crema de carnati din: carcaval, carnati, unt.

Ingrediente:Rulada_cu_crema_de_carnati

  • 8 felii subţiri de caşcaval
  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 150 g unt

 

 

Mod de preparare:

Se tapetează cu hârtie de copt o tavă, se aşază feliile de caşcaval pe două rânduri a câte patru felii, astfel încât marginile dintre ele să se suprapună puţin.

Cârnaţul se dă prin maşina de tocat came de două ori, apoi se amestecă energic cu untul păstrat la temperatura camerei.

Tava cu feliile de caşcaval se introduce în cuptorul fierbinte pentru 2-3 minute, sau până când se înmoaie puţin caşcavalul şi marginile suprapuse se lipesc.

Se scoate din tavă cu tot cu hârtia de copt, se lasă 2-3 minute la răcit, se întinde crema de cârnaţi peste foaia de caşcaval, apoi se rulează strâns şi se înfaşoară în hârtia de copt.

Se strânge la capete şi se pune la rece pentru o noapte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.