Rulada cu ciocolata festiva

Printeaza

 Rulada cu ciocolata festiva

Ingrediente:Rulada cu ciocolata festiva

  • 120 g zahăr
  • 120 g făină
  • 30 g unt
  • 6 ouă
  • vanilie
  • 600 g cremă de tort de ciocolată
  • 250 g zahăr pentru sirop
  • 1/2 păhărel rom
  • 100 g şerbet verde de fisticuri

 

Mod de preparare:

Se prepară o ruladă obişnuită şi cînd s-a răcit se trampează cu sirop.Jumătate din crema de ciocolată se întinde pe ruladă şi se rulează.

Cu a doua jumătate de cremă, se spriţuieşte cu un dui creţ rulada, să aibă aspec­tul unui trunchi de copac.

La urmă se încălzeşte şerbetul verde şi cu el se spriţează peste crema de ciocolată în formă de frunze. La fel se prepară rulada din cremă de cafea, portocale, ananas, lichior.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.