Rulada cu ceai

Printeaza

Rulada cu ceai din: oua, zahar, faina, ceai verde, apa, frisca, zahar pudra.

Ingrediente:Rulada cu ceai

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 40 g făină
  • o lingură pudră de ceai verde
  • 1-2 linguri apă

Pentru umplutură:

  • 200 ml frişcă lichidă
  • 2 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Pudra de ceai se amestecă cu o lingură sau două de apă, în funcţie de intensitatea dorită.

Gălbenuşurile se mixează cu două linguri de zahăr circa 3-4 minute, pentru a obţine o cremă spumoasă.

Se adaugă făina, apoi pasta de ceai şi se amestecă. Se bat albuşurile cu celelalte două linguri de zahăr, se adaugă şi se amestecă delicat.

Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se nivelează şi se coace 10 minute. Se scoate pe un şervet umezit, se rulează şi se lasă aşa.

Intre timp, se bate frişca cu zahărul, se desface aluatul răcit, se pune frişca şi se rulează din nou. Se lasă trei ore la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.