Rulada cu cascaval

Printeaza

Rulada cu cascavalRulada cu cascaval

Ingrediente:

  • 5 oua
  • 5 linguri faina (pline)
  • 1-1/2 ceasca lapte
  • sare
  • 200 cascaval
  • piper

 

Mod de preparare:

Se bat ouale cu sare, piper, se adauga faina, laptele, se da la cuptor 15 mi’ nute. Tava mare (de aragaz), unsa, trebuie incalzita dinainte.

Se scoate, se rade cascaval, optional se adauga ciuperci, sunca, se ruleaza si se da la cuptor inca 5 minute. Se scoate, se acopera cu un prosop, se taie calduta.

Rulada cu cascaval

Rulada cu cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.