Rulada cu carne tocata

Printeaza

Rulada cu carne tocata din: carne tocata de porc, carne tocata de vita, ceapa, oua, marar, patrunjel, paine, usturoi, sare, piper si condimente.

Ingrediente:Rulada_cu_carne_tocata

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1/2 kg carne tocata de vita
  • 2-3 cepe
  • 3 oua crude
  • marar
  • patrunjel
  • 2 felii de paine inmuiata
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente dupa gust
  • 4 oua fierte tare

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea tocată de porc cu carnea tocată de vită, apoi adaugi ceapa tocată mărunt, usturoiul tocat mărunt, ouăle crude, verdeaţa tocată, sare, piper, condimente după gust. Iei o formă de cozonac, o ungi cu unt şi apoi o tapetezi cu hârtie de copt.

Torni 1/2 din compoziţie în formă, apoi aşezi 3 ouă întregi (din cele 4 fierte) şi adaugi şi restul de compoziţie. Al 4-lea ou fiert îl tai pe jumătate şi pui cele 2 jumătăţi pe deasupra, apoi dai forma la cuptor pentru circa 50 minute.

Rulada cu carne tocata

Rulada_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.