Rulada cu carne tocata, oua si ciuperci

Printeaza

Rulada cu carne tocata, oua si ciuperci din: carne tocata, ceapa verde, paine, oua, ciuperci, mustar, marar, sare, piper, cimbru, cascaval, ulei.

Ingrediente:Rulada_cu_carne_tocata_oua_si_ciuperci

  • 500 g carne tocata (pui sau vita)
  • 10 fire ceapa verde
  • 2 felii de paine, imuiate in lapte sau apa
  • 6 oua fierte + 2 crude
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 lingurita mustar
  • 2 legaturi de marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cascaval ras
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o înăbuşi în câteva linguri de ulei. Adaugi ciupercile tăiate foarte mărunt şi carnea tocată şi amesteci, adăugând muştarul şi câteva linguri de apă. Presari apoi condimentele şi amesteci bine.

Opreşti focul, laşi la răcit tocătura, adaugi mărarul tocat mărunt şi cele două ouă crude, amestecând totul foarte bine. împărţi compoziţia în două şi pregăteşti două forme de chec. lei o tavă de chec şi o tapetezi cu hârtie de copt. Pui un strat de tocătură, apoi aşezi 3 ouă fierte şi le acoperi cu restul de carne.

Repeţi operaţia şi cu cealaltă tavă, după care introduci tăvile în cuptorul încins, pentru o oră. Scoţi tăvile şi presari deasupra caşcaval ras şi le mai laşi in cup-tor pentru 3-5 minute.

Rulada cu carne tocata, oua si ciuperci

Rulada_cu_carne_tocata_oua_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.