Rulada cu carne de vita

Printeaza

Rulada cu carne de vita din: sfecla, oua, sare, carne de vita, carne de porc, paine, lapte, piper, ceapa.

Ingrediente:Rulada_cu_carne_de_vita

  • 3 sfecle
  • 2 ouă
  • sare
  • 500 g carne tocată de vită
  • 500 g carne tocată de porc
  • 100 g miez de pâine
  • 50 ml lapte
  • piper
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Coci sfecla, o descojeşti şi o tai cu­buri. Amesteci carnea de porc cu cea de vită, adaugi ouăle, ceapa tocată, miezul de pâine înmuiat în lapte, stors bine, sare şi piper şi omogeni­zezi.

Intinzi compoziţia pe o foaie de copt, aşezi în mijloc sfecla şi rulezi cu ajutoml foii. Dai rulada la rece 30 de minute, după care o aşezi în tavă şi o dai la cuptor, 45-50 de minute.

 

Rulada cu carne de vita

Rulada_cu_carne_de_vita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.