Rulada cu branza si rosii

Printeaza

O reteta de rulada cu branza si rosii din: oua, faina, lapte, ulei, apa minerala, sare, branza de vaci, telemea de vaca, smantana, marar si pasta de rosii.

Ingrediente:Rulada cu branza si rosii

pentru aluatul de clatite:

  • 2 oua
  • 6 linguri faina
  • o canita de lapte
  • 3-4 linguri ulei
  • o canita apa minerala
  • sare

pentru umplutura:

  • 200 g branza de vaci
  • 200 g telemea vaca
  • o lingura smantana
  • o legatura marar
  • 2-3 linguri pasta de rosii

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se desfac ouăle, se bat bine cu un praf de sare şi cu uleiul. Se toarnă puţin lapte şi apoi se adaugă făina cernută. Se amestecă uşor, să nu se formeze cocoloaşe şi se subţiază aluatul cu apa minerală şi făină.

Se unge tigaia cu pu­ţin ulei şi se prăjesc clă­titele. După ce s-au pră­jit toate, se lasă să se ră­cească. Intre timp se pun într-un bol brânza de vaci, telemeaua de vacă, smântână, măra­rul tocat mărunt şi se amestecă bine.

Pasta de brânză se întinde uniform pe fiecare clătită, apoi se întinde pasta de roşii şi se rulează cu atenţie să nu se desfacă. Se lasă câteva minute la frigider şi apoi se taie şi se ser­vesc ornate cu salată verde, busuioc şi felii de roşii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.