Rulada cu banane si frisca

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu banane, frisca, oua, zahar, faina, praf de copt, sare, unt, praf de budinca, lapte si kiwi.

Ingrediente: Rulada cu banane si frisca

  • 3 ouă
  • 3 linguri zahăr
  • 4 linguri făină
  • 1/2 l vârf de linguriţă praf de copt
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • unt pentru uns tava

Ingrediente cremă:

  • 1 plic budincă (de banane sau de vanilie)
  • 2 banane
  • 300 ml lapte
  • 50 g zahăr
  • 1/2 pachet unt

Ingrediente decor:

  • 1 plic praf de frişcă
  • 1 banană
  • 1 kiwi

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul în ploaie, pui gălbenuşurile pe rând, sarea şi făina si amestecată cu praful de copt.

Pui compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu unt. Când este gata, o scoţi şi o rulezi într-un prosop umed. Prepari budinca, urmând instrucţiunile de pe plic, adaugi zahărul, iar după ce s-a răcit, adaugi untul înmuiat. Desfaci rulada din prosop, o ungi cu budincă, pui bananele decojite şi rulezi.

Pregăteşti aşa: Prepari frişca urmând instrucţiunile de pe plic (care include şi lapte), cureţi de coajă banana şi kiwi-ul şi le tai felii subţiri. îmbraci rulada cu frişcă şi o ornezi cu felii de banană şi kiwi.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulada cu banane si frisca
  • rulada cu banane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.