Rulada cu ardei

Printeaza

Rulada cu ardei din: aluat, carne tocata, ardei, gogosar, ceapa, ou, paine, lapte, ulei, sare, piper

Ingrediente:Rulada cu ardei

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 500 g carne tocată de curcan
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 gogoşar verde
  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • 2 felii pâine
  • 2-3 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou, pentru uns

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o căleşti puţin în ulei, adaugi carnea tocată şi laşi până ce îşi schimbă culoarea şi scade zeama. Dai deoparte şi o ţii la răcorit. Înmoi pâinea în lapte, apoi o storci şi o pui peste came.

Cureti ardeii, ii toci şi îi adaugi în compoziţie, împreună cu ouăle bătute, la fel procedezi şi cu gogoşarii.

Asezonezi cu sare şi piper după gust şi amesteci bine toate ingredientele. Intinzi foile de aluat şi pui jumătate din compoziţie pe fiecare. Nivelezi şi rulezi, după care le aşezi într-o tavă de chec, în care ai întins hârtie de copt şi le ungi cu oul bătut. Dai tăvile la cuptor 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.