Rulada in crusta de cartofi

Printeaza

Rulada in crusta de cartofi din: ceapa, amestec de carne tocata, boia de ardei dulce, oua, pesmet, mustar, oregano uscat, sare, piper, branza gouda, sunca, cartofi si ulei de rapita.

Ingrediente:Rulada_in_crusta_de_cartofi

  • 1 ceapa medie
  • 500 g amestec carne tocata
  • 1 praf boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • circa 2 linguri pesmet
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • 150 g branza gouda
  • 100 g sunca feliata
  • 500 g cartofi
  • 3 linguri ulei de rapita

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 C. Tăiaţi ceapa cubuleţe şi ames­tecaţi-o cu boiaua, carnea tocată, 1 ou, pesmetul, muştarul, oregano, sarea şi piperul. Aşezaţi amestecul de mai sus pe o folie alimentară în formă de dreptunghi 28 x 30 cm.

Aşezaţi mai în­tâi brânza, apoi şunca şi rulaţi pe par­tea mai lungă. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i, daţi-i pe răzătoarea mai mare şi amestecaţi-i cu oul rămas şi sarea. In­tindeţi jumătate din cantitatea de car­tofi peste ruladă, presaţi-i bine şi daţi rulada la cuptor cea. 1 oră.

Pentru a evita ca rulada să se ardă, acoperiţi-o, după 40 de minute, cu folie de alumi­niu. Intre timp, daţi restul cartofilor la cuptor şi serviţi-i împreună cu rulada. Se potriveşte aici şi o salată proaspătă.

Rulada in crusta de cartofi

Rulada_in_crusta_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.