Rulada de cascaval

Printeaza

O reteta de rulada de cascaval din: cascaval afumat, crema de branza, unt, somon afumat, patrunjel si sare.

Ingrediente:Rulada de cascaval

  • 250 g cascaval afumat
  • 200 g crema de branza
  • 150 g unt
  • 100 g somon afumat
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Ia caşcavalul, de preferat vidat, şi pune-l zece minute în apă clocotită. Stinge focul şi acoperă vasul cu un capac. Scoate caşcavalul din ambalaj şi întinde-l pe o folie alimentară din plastic cu ajutorul unui sucitor din lemn, ca pe aluat, până obţii o foaie groasă de 1 cm.

Freacă bine untul, iar când devine moale, adaugă crema de brânză lingură cu lingură, iar la sfârşit, potriveşte de sare şi adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Tapetează foaia de caşcaval cu bucăţi de somon, apoi pune uniform crema de brânză şi rulează cât mai strâns. înveleşte batonul într-o folie de plastic şi dă la frigider minimum două ore ca să se întărească.

Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Sa-mi opresti din rulada asta ca sa stiud aca fac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.