Rulada cu carne de porc si nuci

Printeaza

O reteta de rulada cu carne de porc si nuci din: carne de porc, portocale, nuci, alune de padure, morcov, radacina de patrunjel, telina, gelatina, supa de carne, coniac, sare si piper.

Ingrediente:Rulada cu carne de porc si nuci

  • 1kg carne de porc
  • 3 portocale mari
  • 100 g nuci
  • 100 g alune de padure
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 20 g gelatina (sub forma de granule mici)
  • 100 ml supa de carne sau de legume
  • 200 ml vin alb dulce
  • 100 ml coniac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti doua portocale de coaja si le tai cubulete. Nucile si alunele le sfarami. Tai carnea in doua, dar nu complet. O bati usor cu ciocanul de snitele, presari sare, piper si gelatina, o rulezi si lasi la rece 30 de minute.

Intinzi carnea si asezi pe suprafata ei portocale, nucile si alunele. Rulezi, o legi cu sfoara si o asezi intr-o tava.  Alături aşezi rădăcinoasele tăiate bucăţi, torni supa, vinul şi coniacul şi presari sare şi piper. Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o introduci la cuptor pentru circa 50 de minute.

Scoţi folia, adaugi vinul şi coniacul şi laşi tava în cuptor încă 30 de minute. O serveşti tăiată felii, după răcire, garnistă cu legumele din tavă, portocala rămasă tăiată cubuleţe şi cu pătrunjel verde.

Rulada cu carne de porc si nuci

Rulada cu carne de porc si nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.