Rulada de carne cu ciuperci
PrinteazaO reteta de rulada de carne cu ciuperci din: muschi de porc, ciuperci, ceapa, slanina, cascaval, sunca, kaiser, vin alb sec, ulei, sare si piper.
- 2 muschiuleti de porc
- 300 g ciuperci
- 1 ceapa
- 100 g slanina
- 150 g cascaval
- 200 g sunca
- 200 g kaisez feliat
- 100 ml vin alb sec
- 4 linguri ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Bati muschiuletul de porc si il condimentezi. Ciupercile, ceapa si slanina, taiate marunt, le calesti si le lasi sa se raceasca. Peste muschiulet pui 2 felii de sunca, cascavalul taiat betisoare si ciuperci, ceapa si slanina, iar apoi rulezi.
Invelesti rulada in felii de kaiser si o pui in tava. Stropesti rulada cu un amestec facut din vin, ulei si apa si o acoperi cu o folie de aluminiu. Lasi la cuptor timp de 25 de minute, dupa care indepartezi folia si mai lasi 15 minute.
Rulada de carne cu ciuperci
Pofta buna!