Rulada de carne cu ciuperci

Printeaza

O reteta de rulada de carne cu ciuperci din: muschi de porc, ciuperci, ceapa, slanina, cascaval, sunca, kaiser, vin alb sec, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Rulada de carne cu ciuperci

  • 2 muschiuleti de porc
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g slanina
  • 150 g cascaval
  • 200 g sunca
  • 200 g kaisez feliat
  • 100 ml vin alb sec
  • 4 linguri ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Bati muschiuletul de porc si il condimentezi. Ciupercile, ceapa si slanina, taiate marunt, le calesti si le lasi sa se raceasca. Peste muschiulet pui 2 felii de sunca, cascavalul taiat betisoare si ciuperci, ceapa si slanina, iar apoi rulezi.

Invelesti rulada in felii de kaiser si o pui in tava. Stropesti rulada cu un amestec facut din vin, ulei si apa si o acoperi cu o folie de aluminiu. Lasi la cuptor timp de 25 de minute, dupa care indepartezi folia si mai lasi 15 minute.

Rulada de carne cu ciuperci

Rulada de carne cu ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.