Ruladă apetisantă

Printeaza

O reteta de rulada apetisanta din: sunca de praga, cascaval, oua, unt, sare si piper.

Ingrediente:

  • 250g şuncă de Praga
  • 250g de caşcaval ras
  • 6 ouă
  • 1 pachet de unt (250g), împărţit în trei (şi una dintre bucăţi tăiată în două)
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Ouăle se fierb timp de 6-8 minute, până se întăresc. Se separă albuşul de gălbenuş şi se rad în două boluri. Gălbenuşul se freacă bine cu jumătate din treimea de unt. Albuşul se amestecă împreună cu cealaltă jumătate. Se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Caşcavalul se rade şi se amestecă bine cu o treime din cantitatea de unt. La fel se procedează si cu şunca şi restul de unt. Pe o folie de aluminiu, se întinde „crema” de şuncă, apoi peste ea se pune crema de caşcaval, cea de gălbenuş şi – la final – cea de albuş.

Se împachetează strâns (ca la salamul de biscuiţi) şi se dă la frigider peste noapte sau până se întăreşte.

Ruladă apetisantă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.