Rulada aperitiv cu sunca, ardei si branza

Printeaza

Rulada aperitiv cu sunca, ardei si branza din: ouă, apa rece, faia, sare, crema de branza, ardei gras rosu, ardei gras galben, ardei gras verde, masline, sunca presata.

Rulada_aperitiv_cu_sunca_ardei_si_branza

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 5 linguri apă rece
  • 10 linguri făină
  • 1 praf de sare

Pentru umplutură:

  • 2 cutii cremă de brânză
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 10 măsline
  • 100 g şuncă presată

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă, apoi adaugi restul ingredientelor, pe rând.

Amesteci bine compoziţia, o torni în tava tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptorul preîn­călzit până se rumeneşte.

O laşi să se răcorească 5 minute, după care o scoţi pe un prosop umed. Rulezi cu prosopul şi laşi până pregă­teşti umplutura.

Tai şunca şi ardeii cubuleţe, iar măslinele feliuţe. Adaugi crema de brânză, omogenizezi, apoi întinzi um­plutura peste blat. Rulezi şi dai la rece.

Rulada aperitiv cu sunca, ardei si branza

Rulada_aperitiv_cu_sunca_ardei_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.