Rulada aperitiv cu soia si nuci

Printeaza

Rulada aperitiv cu soia si nuci din: faina, margarina, sifon, praf de copt, concentrat de legume, soia granule, nuca, ceapa, paturnjel, faina, sare, piper, ulei, rosie.

Ingrediente:Rulada aperitiv cu soia si nuci

  • 700 g făină
  • 1 pachet margarina
  • 1 cană sifon
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 linguriţă concentrat cu gust de legume

Pentru umplutură:

  • 1 pachet soia granule
  • 1 pahar nucă măcinată
  • 2-3 cepe
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 roşie potrivită

 

Mod de preparare:

Pregăteşti aluatul aşa:

Amesteci făina cu margarina, concentratul de legume, sifonul şi praful de copt şi frămânţi până obţii un aluat potrivit de tare şi elastic. Acoperi aluatul şi-l laşi să se odihnească timp de o oră.

Pregăteşti umplutura aşa:

Fierbi soia în apă clocotită, timp de 20-25 de minute, o strecori şi o dai la rece. Amesteci soia cu nuca măcinată, verdeaţa tocată, sare şi piper, după gust. Ceapa tăiată mărunt o căleşti în ulei şi, când este gata, o amesteci în compoziţia de soia, împreună cu făina. Impărţi aluatul în două şi întinzi două foi.

Pui pe fiecare foaie jumătate din compoziţie, rulezi şi aşezi ruladele într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Ungi ruladele cu zeama de la roşie (capătă luciu de la copt). Coci ruladele 50-60 de minute, la foc potrivit.

 

Rulada aperitiv cu soia si nuci

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.