Rulada aperitiv cu ciuperci si cascaval

Printeaza

 Rulada aperitiv cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:Rulada aperitiv cu ciuperci si cascaval

  • 250 g ciu­perci
  • 2 cepe
  • 200 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 1 lingură făină
  • 2 legături verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt o căleşti bine, pui şi ciu­percile tăiate felii, apoi o dai la rece. Razi caşcavalul, apoi îl amesteci cu verdeaţa tocată, făina, 2 ouă bătute bine, adaugi şi ciupercile, potriveşti de sare şi piper şi torni compoziţia într-o tavă de cozonac tapetată cu pesmet. Deasupra pui oul bătut şi o dai la cuptor pentru 25 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.