Rulada aperitiv cu castraveciori murati si verdeata

Printeaza

Rulada aperitiv cu castraveciori murati si verdeata din: castraveciori murati, ceapa, carne slaba cu sorici, usturoi, carne tocata de porc, vin rosu, supa de carne, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_aperitiv_cu_castraveciori_murati_si_verdeata

  • 6-8 castraveciori murati
  • 2 cepe
  • 1 bucata carne slaba cu sorici
  • 4 catei de usturoi
  • 800 g carne tocata de porc
  • 100 ml vin rosu
  • 100 ml supa de carne
  • patrunjel proaspat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocam cepele marunt. Incingem 3 linguri de ulei, prajim ceapa 1 minut si adaugam carnea tocata. Presaram sare si piper si condimentam cu usturoi pisat si patrunjel tocat.

Turnam 100 ml supa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade si se patrunde carnea.

Pregatim bucata de carne cu sorici. Avem nevoie de o bucata groasa de 1 cm, atat de mare cat sa putem pregati rulada.

O punem pe masa de lucru, o batem usor si o frecam cu putin vin rosu.

Intindem compozitia de carne tocata, iar pe mijloc asezam castarveiorii murati taiati pe lung. Rulam cu grija si legam cu ata curata.

Punem rulada in tava, turnam vinul rosu si coacem 60 de minute la foc moderat. Scoatem rulada pe platou si o feliem.

Servim atat calda, cat si rece.

Rulada aperitiv cu castraveciori murati si verdeata

Rulada_aperitiv_cu_castraveciori_murati_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.