Rulada aperitiv cu ou – usor de preparat

Printeaza

Rulada aperitiv cu ou din: bors, ulei, drojdie, faina, parizer, pate de ficar, oua, ceapa, patrunjel, marar, piper, vegeta.

 

Ingrediente aluat:Rulada cu branza si rosii

2 căni cu borş,

2 căni cu ulei,

drojdie cât o nucă,

făină cât cuprinde

 

Ingrediente umplutura: se face din 500 g parizer dat prin maşină, o cutie de paté de ficat mare, 4 ouă, 5-6 cepe tocate şi călite, pătrunjel, mărar, piper şi vegeta.

 

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se face un aluat moale care se întinde cu mâna.

Aluatul se împarte în două foi care se ung cu cremă, se ruleazăşi se coc în tavă de chec, se ung cu ou, iar pe deasupra se presară cu caşcaval ras.

Se coace la foc potrivit timp de 35 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

poate iti place si:

Rulada cu sunca

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza din: oua, apa, faina, sare, crema de branza, ardei gras, masline, sunca presata. Ingrediente: Pentru blat: 5 ouă 5 linguri apă rece 10 linguri făină sare Pentru umplutură: 2 cutii cremă de brânză un ardei roşu un ardei galben un ardei verde 10 măsline 100 g şuncă presată   […]

 

Rulada cu somon

Rulada aperitiv cu somon

Rulada aperitiv cu somon din: crema de branza, somon, sare, marar, lipii. Ingrediente: 3 lipii 150 g cremă de brânză mărar 6 felii somon afumat 1 praf de sare   Mod de preparare: Încălzeşti uşor lipiile. Freci crema de brânză cu sarea şi mărar tocat, după gust. Ungi lipiile cu brânză, apoi aşezi câte 2 […]

 

Rulada cu soia

Rulada aperitiv cu soia si nuci

Rulada aperitiv cu soia si nuci din: faina, margarina, sifon, praf de copt, concentrat de legume, soia granule, nuca, ceapa, paturnjel, faina, sare, piper, ulei, rosie. Ingrediente: 700 g făină 1 pachet margarina 1 cană sifon 1/2 plic praf de copt 1 linguriţă concentrat cu gust de legume Pentru umplutură: 1 pachet soia granule 1 […]

 

Rulada-aperitiv cu branza

Rulada-aperitiv cu branza din: aluat, ceapa, unt, spanac, oua, galbenus de ou, oua fierte, cascaval, branza telemea, smantana, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 250 g aluat fraged 2 cepe 70 g unt 500 g spanac 2 oua 1 galbenus 4-5 oua fierte 150 g cascaval lOO g branza telemea 200 g smantana nucsoara sare piper Mod […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.