Reteta rulada aperitiv

Printeaza

 Reteta rulada aperitiv

Ingrediente:Reteta rulada aperitiv

  • 500 ml lapte
  • 100 g unt sau margarină
  • 1 linguriţă de sare
  • 150 g făină
  • 5 ouă

 

Mod de preparare:

Laptele, sarea şi untul se pun la fiert iar atunci când clocoteşte se adaugă făina, apoi,pe rând, ouăle. Gălbenuşurile se adaugă pe rând, iar albuşurile se bat spumă.

Umplutura se face din ciuperci călite cuceapă, usturoi şi mirodenii, caşcaval ras perăzătoare, morcov fiert tăiat fâşii, gogoşari tăiaţi fâşii, măsline jumătăţi şi castraveţităiaţi fâşii, toate pregătite din timp. Până se coace blatul, pregătim ciupercile să fie calde.

Răsturnăm blatul copt pe o hârtie pergament, punem peste blat ciupercile calde, peste ciuperci punem fâşii de morcov, castraveţi, gogoşari, măsline, iar deasupra, caşcavalul ras şi rulăm repede, învelim în hârtie, apoi în prosop şi acoperim până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.