Rozete cu ciocolata si piper rosu

Printeaza

Rozete cu ciocolata si piper rosu: unt, nes, sare, zahar pudra, zahar vanilat, ou, faina, cacao, piper rosu.

Ingrediente:Rozete_cu_ciocolata_si_piper_rosu.png

  • 100 g unt
  • 2 linguriţe nes
  • 1 praf de sare
  • 150 gzahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 1 ou
  • 200 g făină
  • 3 linguri cacao
  • 2 prize piper roşu măcinat

 

Mod de preparare:

Dizolvi nesul într-o lin­gură de apă fierbinte. Mixezi într-un bol untul moale, sarea, zahărul şi zahărul vanilinat.

In spuma rezultată încorporezi pe rând nesul, 1 lingură cacao, piperul roşu, oul şi făina cernută.

După ce ai omogenizat aluatul, îl pui într-un cornet cu şpriţ mai larg şi faci rozete în tava tapetată cu hârtie de copt.

Laşi între ele distanţe de 5 cm, deoa­rece se lăţesc la copt. Dacă ai un aparat special pentru şpriţat aluatul, îl poţi folosi.

Le coci 10 minute, în cuptorul preîncălzit, la foc mediu.

Laşi rozetele să se răcească pe un grilaj şi le presari cu un strat fin de cacao.

Le poţi păstra cel mult două săptămâni, în cutii metalice.

Rozete cu ciocolata si piper rosu

Rozete_cu_ciocolata_si_piper_rosu.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.