Rosii umplute si topping de mozzarella

Printeaza

Rosii umplute si topping de mozzarella din: rosii, orez fiert, pesto, mozzarella, spanac, ulei de masline.

Ingrediente: Rosii_umplute_si_topping_de_mozzarella

  • 6 rosii mari
  • 250g de orez fiert
  • 3 linguri de pesto
  • lOOg de mozzarella, rasa
  • 80g de spanac, tocat
  • 1 lingura ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Taie partea superioară a rosiilor si pune-o deoparte. Inlatura miezul cu ajutorul unei linguriţe, avand grija sa pastrezi rosia intacta. Arunca miezul, dar toaca partea superioara, taiata initial.

Incalzeste orezul si transfera-l intr-un bol. Amesteca-l cu rosiile tocate, pesto-ul, trei sferturi din cantitatea de mozzarella, spanacul, sare si piper.

Pune amestecul pe baza de orez in rosii si aranjeaza-le strans intr-un vas ceramic. Presara deasupra restul de branza, stropeste-le cu putin ulei de masline si da-le la cuptor 20 de minute.

Rosii umplute si topping de mozzarella

Rosii_umplute_si_topping_de_mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.