Rosii umplute cu pui si porumb

Printeaza

Rosii umplute cu pui si porumb din: rosii, cascaval, crutoane, piept de pui, porumb, masline, sos vinegreta, sare, piper si verdeata.

Roșiile au fost asociate cu o serie de beneficii pentru sănătate, cum ar fi reducerea riscului de boli cardiovasculare, protejarea pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete, îmbunătățirea vederii și sprijinirea sănătății sistemului osos.

Reglarea nivelului glicemiei in sange.Rosiile sunt o sursa bogata de crom, mineral care regleaza nivelul glicemiei in sange si inhiba pofta de alimente dulci.

Vitamina A din rosii poate sa imbunatateasca acuratetea vederii si sa previna afectiunile vazului.

 

Ingrediente:

  • 6 rosii coapte si tari
  • 300 g cascaval
  • 3 crutoane din 3 felii de paine
  • 150 g piept de pui fiert
  • 100 g porumb din conserva
  • 100 g masline
  • sos vinegreta din 5 linguri ulei si sucul unei lamai
  • sare
  • piper
  • verdeata

 

 

Mod de preparare:

Taie căpăcele roşiilor, le scoţi miezul cu o linguriţă şi le opăreşti 2 secunde în apă clocotită.Tai cubuleţe carnea fiartă şi caşcavalul.

Tăvăleşti caşcavalul prin făină, ou, pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Treci crutoanele prin ou bătut amestecat cu făină şi le prăjeşti.

Amesteci apoi totul cu porumb, măsline şi sos. Umpli roşiile, le dai la rece pentru 10 minute şi apoi le serveşti la masă.

 

Rosii umplute cu pui si porumb

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.