Rosii umplute cu pui si busuioc

Printeaza

Rosii umplute cu pui si busuioc din: roşii, piept de pui, smântână degresată, muştar picant, sare, piper alb măcinat, busuioc verde.

Rosii_umplute_cu_pui_si_busuioc

Ingrediente:

  • 4 roşii mari
  • 1 piept de pui de circa 300 g
  • 150 g smântână degresată
  • 3-4 linguriţe muştar picant
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 3 fire busuioc verde

 

 

Mod de preparare:

Fierbi pieptul de pasare în apă uşor sărată 40 de minute. Scurgi carnea fiar­tă, o cureţi de oase şi pieliţe şi o mărunţeşti.

Amesteci carnea cu frunze de busu­ioc fin tocate, smântână, muştarul, sare şi piper după gust. Păstrezi amestecul în frigi­der pentru 30 de minute.

Speli roşiile şi le tai câte un căpăcel la partea dinspre codiţă, fără a-l desprinde complet de restul roşiei. Cu ajutorul unei linguriţe, scoţi miezul roşiilor cu multă atenţie.

Presari roşiile în interior cu puţină sare şi le laşi să se scurgă pe tăietură. Umpli roşiile cu ameste­cul de carne, le pui capacele şi le decorezi cu frunzuliţe de busuioc.

Rosii umplute cu pui si busuioc

Rosii_umplute_cu_pui_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.