Rosii umplute cu pasta de cascaval

Printeaza

Rosii umplute cu pasta de cascaval din: rosii, cascaval, pesmet, unt, smantana, sare.

Ingrediente:Rosii umplute cu pasta de cascaval

  • 500 g roşii
  • 50 g caşcaval ras
  • 50 g pesmet
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se şterg şi se taie în jumătăţi. Apoi se scobesc cu o linguriţă de miez. Untul înmuiat se încorporează în caşcavalul ras împreună cu pesimetul.

Cu această compoziţie se umple fiecare roşie; deasupra se pune puţină smântână şi o bucăţică de unt şi se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc garnisite cu pătrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.