Rosii umplute cu zucchini si carne

Printeaza

Rosii umplute cu zucchini si carne din: rosii, carne tocata de vita, ceapa, zucchini, pasta de tomate, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Rosii umplute cu zucchini si carne

  • 1 kg roşii
  • 500 g carne tocată de vită
  • 2 cepe
  • 1 zucchini tăiat cubuleţe
  • 1 lingură de pastă de tomâte
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Taie partea superioară a roşiilor şi păstrează capacele. Scoate-le miezul şi pasează-l în blender ca să obţii un suc dens.

Căleşte ceapa tocată mărunt, apoi adaugă carnea şi las-o să se înăbuşe, amestecând din când în când. După ce scade, adaugî.cubuleţele de zucchini, pasta de tomate dizolvată în puţină apă, sare, piper şi mai lasă pe foc câteva minute.

Umple roşiile cu acest amestec. Pune capacele şi aşaza roşiile într-o tavă, împreună cu sosul, apoi dă-le la cuptor pentru 35 de minute. Serveşte-le calde, decorate cu pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.