Rosii umplute cu varfuri de sparanghel

Printeaza

Rosii umplute cu varfuri de sparanghel din: rosii, sparanghel, untdelemn, zeama de lamaie, marar, patrunjel, sare.

Ingrediente:Rosii umplute cu varfuri de sparanghel

  • 6 roşii potrivite
  • 2 legături sparanghel
  • o lingură untdelemn
  • zeama de la o lămâie
  • o legătură de mărar
  • o legătură pătrunjel
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, li se taie căpăcellul, se scobesc de miez şi apoi se umplu cu salata de sparranghel. Salata de sparanghel se prepară astfel: sparanghelului, curăţat, fiert în apă cu sare, i se taie vârfurile; ele se amestecă, reci, cu zeamă de lămâie, untdelemn, sare, şi verdeaţă tocată, şi se aşează în formă de snop în mijlocul roşiei.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.