Roşii umplute cu ton

Printeaza

Roşii umplute cu ton

Ingrediente:Rosii umplute cu ton

  • 8 roşii
  • 2 cutii de ton
  • maioneză dintr-un ou
  • 250 g brânză de vaci
  • 2 ouă răs­coapte
  • 2 castraveţi acri şi mici
  • 1 salată verde
  • 1 legă­tură de pătrunjel verde
  • sare
  • piper după gust
  • pat de salată verde tăiată fâşii foarte subţiri.

Mod de preparare:

Pui ouăle la fiert şi între timp cureţi castraveţii de coajă şi îi tai mărunt. Desfaci conservele, scurgi uleiul şi pui tot peştele într-un castron.

Il mărunţeşti foarte bine cu furculiţa şi îl amesteci cu castraveţii, brânza de vaci, sarea, piperul, pătrunjelul şi maioneza, între timp sigur s-au fiert ouăle, le cureţi de coajă şi le tai bucăţele mici.

Le amesteci cu peştele şi brânza. Tai roşiile, dar nu le separi de tot, ci doar ca să imite burduful unui acordeon. Cu ajutorul unei linguriţe umpli spaţiile dintre fiecare felie şi laşi totul la rece pentru o ora.

Roşii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.