Rosii umplute cu ton si masline

Printeaza

Rosii umplute cu ton si masline din: rosii, ton, ciuperci, castravete, masline, maioneza, ceapa, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu ton si masline

  • 6 roşii potrivite
  • 2 cutii ton bucăţi
  • 2 ciuperci (champignon)
  • 1 castravete proaspăt
  • 10 măsline negre (fără sâmburi)
  • 2-3 linguri maioneză
  • 1 fir de ceapă verde
  • câteva fire de pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se aleg roşii foarte proaspete, tari, bine coapte, de mărime potrivită. Se taie un căpăcel deasupra fiecăreia şi se scoate cu grijă pulpa. Se presară un praf de sare şi se lasă apoi la scurs cu gura în jos, într-o strecurătoare.

Intre timp, se amestecă tonul scurs cu ciupercile şi castravetele tocate foarte mărunt, 4-5 măsline tăiate cubuleţe, maioneza şi ceapa verde tăiată rondele subţiri. Se condimentează, după gust, cu sare, piper şi pătrunjel.

Se amestecă uşor. Se umplu roşiile cu amestecul de ton şi se decorează cu felii subţiri de măsline. Se servesc ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.