Rosii umplute cu sufleu de branza

Printeaza

 

O reteta delicioasa de rosii umplute cu sufleu de branza, oua, faina, lapte si branza.Rosii umplute cu sufleu de branza

Ingrediente:

  • 8 roşii
  • 4 ouă
  • 2-3 linguri unt
  • 3 linguri făină
  • 2 ceşti lapte
  • 3-4 linguri brânză rasă

 

Mod de preparare:

Tai căpăcele roşiilor şi le laşi să se scurgă. Faci un sos alb gros pe care îl laşi să se răcorească şi apoi îi adaugi 4 gălbenuşuri, brânză rasă şi apoi albuşuri bătu­te spumă.

Umpli roşiile cu acest amestec, dar ai grijă, numai pe 3/4, ca să laşi loc să crească sufleul. Peste um­plutură pui puţin unt şi brân­ză rasă şi le acoperi cu capa­cul roşiilor.

Le aşezi într-un vas uns şi le dai la cuptor. Sufleul va creşte şi va ridi­ca puţin capacul. Trebuie să fie frumos rumenit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.