Rosii umplute cu salata rece

Printeaza

Rosii umplute cu salata rece din: roşii, paste, ceapa verde, usturoi, smantana, unt, patrunjel, ulei de masline, sare.

Rosii_umplute_cu_salta_rece

Ingrediente:

  • 4 roşii
  • 200 g paste
  • 1 fir de ceapă verde
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 linguri cu smântână
  • 1 lingură cu unt
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Spală bine roşiile, şterge-le, taie dea­supra un căpăcel şi scoate cu grijă pulpa.

Separat, pune la fiert în apă cu sare şi o linguriţă cu ulei de măsline.

După ce s-au fiert, scurge-le şi trage-le în puţin unt.

Intr-un castron, amestecă pastele ră­corite cu ceapa şi pătrunjelul tocate fin şi umple roşiile scobite.

Serveşte-le cu un sos pregătit din smântână amestecată cu puţin us­turoi zdrobit şi un praf de sare.

Rosii umplute cu salata rece

Rosii_umplute_cu_salta_rece

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rosii umplute cu peste

Reteta rosii umplute cu peste

Rosii umplute cu peste din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt   Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să se scurgă. Amestecaţi […]

 

Rosii cu ton

Rosii umplute cu bucati de carne de vita

Rosii umplute cu bucati de carne de vita din: carne de vita, praf de usturoi, marar, orez, rosii, pasta de tomate, scortisoara, masline, ulei, unt, sare, piper. Ingrediente: 900 g carne de vită 2 linguriţe praf de usturoi 4 liguri mărar proaspăt 1 cană orez fiert 8 roşii mai mari 250 g pastă de tomate […]

 

Rosii umplute cu peste si sos de faina

Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata

Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt   Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.