Roşii umplute cu omletă

Printeaza

Roşii umplute cu omletă
Rosii umplute cu omleta

Ingrediente:

  • 6 roşii
  • 4 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai un căpăcel roşiilor, le scoţi  miezul, le presari cu sare şi le laşi să se scurgă. Baţi ouăle cu sare şi piper, adaugi miezul roşiilor şi prăjeşti omleta în ulei încins.

Când e gata o tai bucăţi şi umpli roşiile. Le aşezi apoi într-un vas uns cu puţin ulei, presari peste fiecare caşcaval ras şi le dai la cuptor pentru 10-15 minute.

Roşii umplute cu omletă

Rosii umplute cu omleta

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.