Rosii umplute cu carne tocata

Printeaza

O reteta de rosii umplute cu carne tocata din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, ulei de masline, carne tocata, ou, pesmet, sare si piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu carne tocata

  • 6 roşii mari
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 fire cimbru
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 400 g carne tocată
  • 1 ou
  • 1 lingură pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile şi se curăţă de co¬toare. Se taie căpăcelele. Se golesc roşiile de miez, care se pune deoparte, împreună cu sucul. Se toacă usturoiul, ceapa şi verdeaţa (pătrunjelul şi cimbrul).

Se incinge cuptorul la 200 C. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se calesc ceapa şi usturoiul; se adaugă carnea tocată şi se prăjeşte, amestecand, până ce devine sfărâmicioasă. Se amestecă apoi cu ou, pesmet şi verdeaţă; se sărează şi se piperează.

Roşiile se umplu cu amestecul de carne şi se aşază deasupra căpăcelele; se pun într-o formă de sufleu unsă. De jur-împrejurul lor se repartizează pulpa de roşii, cu tot cu suc; se coc la cuptor cca 25-30 min. Se servesc cu garnitură de orez.

Rosii umplute cu carne tocata

Rosii umplute cu carne tocata

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rosii umplute cu carne tocata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.